My financial organizer

Dew Driessen - My Financial Organizer

In mijn werk als Financial Organizer ben ik er tegenaan gelopen dat de potentiƫle klanten zelf een heel aantal dingen wilden en konden gaan uitvoeren, maar dat de stap om naar mij te komen te groot was. Of, dat ze gewoon simpelweg het budget niet hadden om mijn hulp in te schakelen. En dat vind ik jammer. Dus ik ben na gaan denken over een mogelijkheid om toch van mijn kennis gebruik te maken voor een leuke prijs.

Zo ben ik op het idee gekomen om een online begeleiding aan te bieden waarin je de beschikking krijgt over mijn kennis, maar zelf aan de knoppen blijft zitten.

Ik heb een programma ontwikkeld dat uit 8 modules bestaat en waarin je begeleid wordt om het proces volledig zelf onder de knie te krijgen en vol te houden. Want administratie is echt niet zo ingewikkeld en half niet zo saai als je misschien denkt!

Bezoek de site My Financial Organizer